Technische Groothandel H&D B.V.Uw totaalleverancier
Privacy verklaring Technische Groothandel H&D B.V.

Technische Groothandel H&D B.V. neemt de bescherming van uw gegeven serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te gen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via 0597-615020 of via info@hdtech.nl en/of hdtech.groot@planet.nl.

Welke persoonsgegevens/bedrijfsgegevens worden verwerkt:
Uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens worden verwerkt wanneer u deze aan ons verstrekt via het contact formulier op onze website, of met ons deelt via de telefoon, fax of e-mail. De persoonsgegevens/bedrijfsgegevens die wij van u verwerken zijn bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer.

Waarom wij uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens verwerken:
Uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens worden gebruikt omdat deze noodzakelijk zijn voor ons orderproces. Hieronder verstaan wij offertes, orderbevestigingen, wijzigingen in levertijden, facturen, het afleveren van orders en het tot stand brengen van directe communicatie. Na het plaatsen van een order bij Technische Groothandel H&D B.V. houden wij u per e-mail op de hoogte van acties. Dit doen wij vanuit het gerechtvaardigde belang om onze producten en diensten te promoten en verkopen. Indien u onze mailingen niet wenst te ontvangen kunt u zich hiervoor afmelden.

Hoe lang we persoonsgegevens/bedrijfsgegevens bewaren:
Technische Groothandel H&D B.V. bewaart uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens om de bovengenoemde doelen te realiseren. Indien er sprake is van een orderverwerking houden wij ons aan de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar, zoals is vastgesteld in het Burgerlijk Wetboek en de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen.

Delen van persoonsgegevens/bedrijfsgegevens met derden:
Uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens kunnen worden gedeeld met derden indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, of om te voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens door Technische Groothandel H&D B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens/bedrijfsgegevens die wij van u beschikken digitaal naar u of een andere( door u genoemde) organisatie te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdragen, intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens schriftelijk indienen via hdtech.groot@planet.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan zullen wij altijd telefonisch contact met u opnemen om het verzoek te verifiëren voordat verdere actie wordt ondernomen. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Contact en klachten:

Technische Groothandel H&D B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Indien u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens/bedrijfsgegevens horen we dit uiteraard graag zodat we een passende oplossing kunnen vinden. U heeft ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Betaalmogelijkheden

Op rekening

Wij verzenden met

Onze eigen bezorgservice!